Avís legal – Política de privacitat

Finquesuna.com i finquesuna.cat són un domini d’internet titularitat de l’empresa Unió Catalana d’Administradors, SL (NIF B60187853). Físicament estem situats al carrer Buenos Aires 50, 08036-Barcelona. La finalitat de l’empresa és l’administració de comunitat de propietaris i l’administració del lloguer i venda de qualsevol tipus d’immobles.

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts d’aquest web.

D’acord amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat d’UNIO CATALANA D’ADMINISTRADORS, SL amb CIF B60187853 i domicili social situat a BUENOS AIRES Nº 50 BAIXOS 08036 , BARCELONA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, UNIO CATALANA D’ADMINISTRADORS, SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

UNIO CATALANA D’ADMINISTRADORS, SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que UNIO CATALANA D’ADMINISTRADORS, SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic hclavera@finquesuna.com

Al seu torn, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades d’UNIO CATALANA D’ADMINISTRADORS, SL, dirigint-se per escrit a l’adreça de correu dpo@iesa.es

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.