Casanova 136 7è

Pis en lloguer 2 Habitacions 1 Lavabos 0 Garatge 80 m2

Pis de 80m2 completament moblat al cor de l´Eixample Esquerra de Barcelona. Davant de l´mercat de l´Ninot i a escassos 50m de l´Hospital Clínic. Lluminós. El pis disposa d´una habitació doble i una altra individual. Les dues amb armaris i llit. A punt per entrar a viure. Calefacció (radiadors elèctrics) i aire condicionat. A la cuina trobarem tots els electrodomèstics (fins i tot microones). Persianes automàtiques al menjador. Bany complet amb dutxa. Silenciós i molt lluminós. La finca disposa de servei de porteria i ascensor. Comerç de proximitat als voltants i tota mena de serveis.

Contact An Agent

Pis de 80m2 completament moblat al cor de l´Eixample Esquerra de Barcelona. Davant de l´mercat de l´Ninot i a escassos 50m de l´Hospital Clínic. Lluminós.
El pis disposa d´una habitació doble i una altra individual. Les dues amb armaris i llit. A punt per entrar a viure.

Calefacció (radiadors elèctrics) i aire condicionat. A la cuina trobarem tots els electrodomèstics (fins i tot microones).

Persianes automàtiques al menjador. Bany complet amb dutxa.

Silenciós i molt lluminós. La finca disposa de servei de porteria i ascensor. Comerç de proximitat als voltants i tota mena de serveis.