325.000.-€

Castelao – Hospitalet

Pis en venda 2 Habitacions 1 Lavabos 1 Garatge 82 m2

Pis en venda al carrer Castelao d'Hospitalet de Llobregat. Duplex amb dues terrasses, de les quals una té accés directe des del menjador/sala d'estar.  A la planta baixa hi ha una habitació doble i una individual, les dues exteriors, també hi ha el bany. A la planta de dalt cuina, que a voluntat pot ser oberta o independent del menjador mitjançant una porta corredera, i el menjador-sala d'estar.  D'accedeix també a la primera de les terrasses. La segona terrassa es troba sobre el menjador- sala d'estar. El pis es ven amb una plaça d'aparcament per a cotxe i una altra per a moto inloses. També hi ha inclòs un traster de 6m2al qual s'accedeix des de l'aparcament. Finca amb ascensor. 

Contact An Agent

Pis en venda al carrer Castelao d’Hospitalet de Llobregat. Duplex amb dues terrasses, de les quals una té accés directe des del menjador/sala d’estar.  A la planta baixa hi ha una habitació doble i una individual, les dues exteriors, també hi ha el bany. A la planta de dalt cuina, que a voluntat pot ser oberta o independent del menjador mitjançant una porta corredera, i el menjador-sala d’estar.  D’accedeix també a la primera de les terrasses. La segona terrassa es troba sobre el menjador- sala d’estar.

El pis es ven amb una plaça d’aparcament per a cotxe i una altra per a moto incloses. També hi ha inclòs un traster de 6m2al qual s’accedeix des de l’aparcament.

Finca amb ascensor.

CEE: G-371, G-71