Administració. Venda i lloguer d’immobles

A Finques Una ens podem encarregar de posar en lloguer o venda les vostres propietats i si ho desitgeu, també ens podem encarregar de la seva gestió.

Helena Clavera

Sussi Toll – cap del departament

Olga Gimenez  – contractes i rebuts

Pablo Liebana i Jordi Equina – lloguer i venda

Comunicació incidències en pisos, locals, naus… En lloguer

[contact_form]

 

 

D’acord amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat d’UNIO CATALANA D’ADMINISTRADORS, SL  amb CIF B60187853 i domicili social situat a BUENOS AIRES Nº 50 BAIXOS 08036 , BARCELONA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent,UNIO CATALANA D’ADMINISTRADORS, SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.
UNIO CATALANA D’ADMINISTRADORS, SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que UNIO CATALANA D’ADMINISTRADORS, SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic HCLAVERA@FINQUESUNA.COM.
Al seu torn, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de UNIO CATALANA D Administradors SL, dirigint-se per escrit a l’adreça de correu dpo@iesa.es
Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat deUNIO CATALANA D’ADMINISTRADORS, SL.