Còrsega 258 entresòl

Pis en lloguer 2 Habitacions 1 Lavabos 0 Garatge 88 m2

Pis a l'Eixample esquerra de Barcelona a tocar d'Enric Granados i de rambla Catalunya. Molt lluminós. La zona de nit dóna al carrer Còrsega i la de dia a pati interior ampli i silenciós. Dues habitacions, de les quals una és doble i l'altre individual. Un bany amb dutxa a estrenar. Cuina independent a estrenar també. Instal.lació elèctrica per leds completament nova.  El pis també disposa d'un vestidor/despatx i d'una galeria amb llum natural tot el dia, ideal per a muntar despatx o zona d'esbarjo per a la mainada.  Finca amb ascensor. Tot tipus de comerç de proximitat per la zona. Serveis de tot tipus al voltant, escoles, serveis sanitaris... El pis pot disposar d'una plaça d'aparcament (preu no inclòs) a pocs metres del pis.

Contact An Agent

Pis a l’Eixample esquerra de Barcelona a tocar d’Enric Granados i de rambla Catalunya. Molt lluminós. La zona de nit dóna al carrer Còrsega i la de dia a pati interior ampli i silenciós. Dues habitacions, de les quals una és doble i l’altre individual. Un bany amb dutxa a estrenar. Cuina independent a estrenar també. Instal.lació elèctrica per leds completament nova.

El pis també disposa d’un vestidor/despatx i d’una galeria amb llum natural tot el dia, ideal per a muntar despatx o zona d’esbarjo per a la mainada.

Finca amb ascensor. Tot tipus de comerç de proximitat per la zona. Serveis de tot tipus al voltant, escoles, serveis sanitaris…

El pis pot disposar d’una plaça d’aparcament (preu no inclòs) a pocs metres del pis.