Lluís Pellicer 12

Pis en lloguer 1 Habitacions 1 Lavabos 44 m2

Pis al Passatge Lluís Pellicer, carrer peatonal a l'Eixample Esquerra, a pocs metres de la Plaça Francesc Macià, entre els carrers Muntaner i Casanova. Ideal per a les persones que busquin un pis tranquil en una finca de pocs veïns. El pis disposa d'una habitació doble, amb armari. Un bany  i una cuina independent. Ideal per a persones que necessitin també una zona per a treballar. El pis és lluminós i disposa d'un balcó al carrer. També té una galeria coberta per a poder posar la rentadora i estendre la roba. Amb parquet. Molt ben comunicat. Comerç de proximitat pels voltants i tot tipus de serveis.   CEE: E-130 i E-33

Contact An Agent

Pis al Passatge Lluís Pellicer, carrer peatonal a l’Eixample Esquerra, a pocs metres de la Plaça Francesc Macià, entre els carrers Muntaner i Casanova. Ideal per a les persones que busquin un pis tranquil en una finca de pocs veïns.

El pis disposa d’una habitació doble, amb armari. Un bany  i una cuina independent. Ideal per a persones que necessitin també una zona per a treballar. El pis és lluminós i disposa d’un balcó al carrer. També té una galeria coberta per a poder posar la rentadora i estendre la roba.

Amb parquet. Molt ben comunicat. Comerç de proximitat pels voltants i tot tipus de serveis.

CEE: E-130 i E-33