Monterols 28 2n

Pis en lloguer 1 Habitacions 1 Lavabos 42 m2

Pis de 42m2 amb un dormitori doble i un bany. Cuina independent comunicada per passaplats amb la sala d'estar-menjador. Carrer peatonal. Molt tranquil. Vidres dobles i cortines aïllants tèrmicament. Moblat. Possibilitat de plaça de pàrquing per a cotxe gran i moto a la mateixa finca no inclosa en el preu del lloguer.  Tot exterior, molt lluminós. Dos balcons. Amplis armaris a tot el pis. Al barri de Sarrià, ideal per a totes aquelles persones que busquin viure amb ambient de barri i aïllats del centre de la ciutat. Ben comunicat. Tot tipus de comerç de proximitat per la zona.

Contact An Agent

Pis de 42m2 amb un dormitori doble i un bany. Cuina independent comunicada per passaplats amb la sala d’estar-menjador. Carrer peatonal. Molt tranquil. Vidres dobles i cortines aïllants tèrmicament. Moblat. Possibilitat de plaça de pàrquing per a cotxe gran i moto a la mateixa finca no inclosa en el preu del lloguer.

Tot exterior, molt lluminós. Dos balcons. Amplis armaris a tot el pis. Al barri de Sarrià, ideal per a totes aquelles persones que busquin viure amb ambient de barri i aïllats del centre de la ciutat.

Ben comunicat. Tot tipus de comerç de proximitat per la zona.