Muntaner 95 3r

Pis en lloguer 5 Habitacions 3 Lavabos 147 m2

Pis de 147m2 al carrer Muntaner 95 de Barcelona. Al barri de l'Eixample esquerra. Molt ben comunicat per metro i autobús amb qualsevol zona de Barcelona. El pis és molt lluminós i exterior. Una zona dóna directament al carrer Muntaner i té balcons i l'altra a pati de manzana molt ampli i disposa d'una galeria coberta per on entra llum natural tot el dia. El pis disposa de 3 banys amb dutxa i 5 habitacions grans, una de les quals és tipus suït. És  ideal   per a dues famílies que vulguin compartir (el pis disposa de dues cuines actualment) o per una gran família que busqui un pis de grans espais. Baixa de subministraments.

Contact An Agent

Pis de 147m2 al carrer Muntaner 95 de Barcelona. Al barri de l’Eixample esquerra. Molt ben comunicat per metro i autobús amb qualsevol zona de Barcelona. El pis és molt lluminós i exterior. Una zona dóna directament al carrer Muntaner i té balcons i l’altra a pati de manzana molt ampli i disposa d’una galeria coberta per on entra llum natural tot el dia. El pis disposa de 3 banys amb dutxa i 5 habitacions grans, una de les quals és tipus suït.

És  ideal   per a dues famílies que vulguin compartir (el pis disposa de dues cuines actualment) o per una gran família que busqui un pis de grans espais. Baixa de subministraments.