Muntaner 95 5è

Pis en lloguer 5 Habitacions 3 Lavabos 147 m2

Pis de 147m2 al carrer Muntaner 95 de Barcelona. Al barri de l´Eixample esquerra. Molt ben comunicat per metro i autobús amb qualsevol zona de Barcelona. El pis és molt lluminós i exterior. Una zona dóna directament al carrer Muntaner i té balcons i l´altra a pati de manzana molt ampli i disposa d´una galeria coberta per on entra llum natural tot el dia. El pis disposa de 3 banys amb dutxa i 5 habitacions grans, una de les quals és tipus suït. És  ideal   per a dues famílies que vulguin compartir (el pis disposa de dues cuines actualment) o per una gran família que busqui un pis de grans espais. Baixa de subministraments.

Contact An Agent

Pis de 147m2 al carrer Muntaner 95 de Barcelona. Al barri de l´Eixample esquerra. Molt ben comunicat per metro i autobús amb qualsevol zona de Barcelona. El pis és molt lluminós i exterior. Una zona dóna directament al carrer Muntaner i té balcons i l´altra a pati de manzana molt ampli i disposa d´una galeria coberta per on entra llum natural tot el dia. El pis disposa de 3 banys amb dutxa i 5 habitacions grans, una de les quals és tipus suït.

És  ideal   per a dues famílies que vulguin compartir (el pis disposa de dues cuines actualment) o per una gran família que busqui un pis de grans espais. Baixa de subministraments.

 

CEE: en tràmit