660.000.-€

Muntaner – Diagonal – venda

Pis en venda 3 Habitacions 2 Lavabos 133 m2

Pis en venda al carrer Muntaner, a tocar de la Diagonal. 3r pis real. 133m2. Pis reformat. Actualment té dues habitacions dobles i una individual, més un vestidor que originàriament era un altre dormitori. Parquet a tot el pis. Dos banys, un amb dutxa i l'altre amb banyera. L'ahitació principal té un dels banys incorporat i és tipus suït. Calefacció individual. Àmplia cuina i un gran menjador - sala d'estar. Tancaments d'alumini amb doble vidre.

Contact An Agent

Pis en venda al carrer Muntaner, a tocar de la Diagonal. 3r pis real. 133m2. Pis reformat. Actualment té dues habitacions dobles i una individual, més un vestidor que originàriament era un altre dormitori. Parquet a tot el pis. Dos banys, un amb dutxa i l’altre amb banyera. L’habitació principal té un dels banys incorporat i és tipus suït.

Calefacció individual. Àmplia cuina i un gran menjador – sala d’estar. Tancaments d’alumini amb doble vidre. Armaris. Canalització per aire condicionat. El pis està a punt per entrar a viure si es desitja. Amb balcó.

 

CEE: G-371, G-71