Plató 4 entresol

Despatx en lloguer 1 Lavabos 70 m2

Oficina de 70m2 en edifici exclusiu d'oficines amb façana de mur cortina. Despatx molt lluminós amb àmplies finestres practicables que doten a l'oficina d'abundant llum natural. Subministraments de llum i aigua donats d'alta. Completament moblat. Il·luminació 100% LED totalment nova. Fals sostre registrable. Tota l'oficina, disposa de preses de xarxa RJ45 (LAN) en cada lloc de treball connectades a un armari rack amb un switch de 24 ports. Distribuïda en 1 sala de reunions, 1 zona open space (per a 4 llocs de treball), 1 despatx de direcció, 1 bany (amb vàter independent), climatització per conductes (fred calor). La finca disposa de 3 ascensors totalment nous, servei de consergeria 12h. (De 8 a 20h.) I hi ha la possibilitat de pàrquing al mateix edifici. Situada al barri de Sant Gervasi - Galvany, a la zona alta de Barcelona. Molt ben comunicada amb diverses línies d'autobús a la mateixa porta i a una illa de l'estació de Ferrocarrils de Muntaner amb Via Augusta (S1, S2, S5, S55, L6). Un dels eixos principals que connecta amb els accessos i sortides més importants de la ciutat.

Contact An Agent

Oficina de 70m2 en edifici exclusiu d’oficines amb façana de mur cortina.

Despatx molt lluminós amb àmplies finestres practicables que doten a l’oficina d’abundant llum natural. Subministraments de llum i aigua donats d’alta. Completament moblat. Il·luminació 100% LED totalment nova. Fals sostre registrable. Tota l’oficina, disposa de preses de xarxa RJ45 (LAN) en cada lloc de treball connectades a un armari rack amb un switch de 24 ports. Distribuïda en 1 sala de reunions, 1 zona open space (per a 4 llocs de treball), 1 despatx de direcció, 1 bany (amb vàter independent), climatització per conductes (fred calor).

La finca disposa de 3 ascensors totalment nous, servei de consergeria 12h. (De 8 a 20h.) I hi ha la possibilitat de pàrquing al mateix edifici.

Situada al barri de Sant Gervasi – Galvany, a la zona alta de Barcelona. Molt ben comunicada amb diverses línies d’autobús a la mateixa porta i a una illa de l’estació de Ferrocarrils de Muntaner amb Via Augusta (S1, S2, S5, S55, L6). Un dels eixos principals que connecta amb els accessos i sortides més importants de la ciutat.

 

CEE: E-412 D-69