Rambla Volart 22 3r

Pis en lloguer 4 Habitacions 2 Lavabos 1 Garatge 80 m2

Pis de 4 habitacions de les quals una és doble i les altres tres individuals. El pis disposa d'un bany amb dutxa i un lavabo de cortesia. Cuina a estrenar. Petita terrassa on és possible menjar-hi 4 persones. Molt lluminós. Amb armaris empotrats a les habitacions. La finca disposa d'ascensor. Plaça d'aparcament per a cotxe gros inclosa en el preu. Alta de submistraments (llum, aigua i gas). A pocs metres de l'estació de metro de Camp de l'Arpa  (L5), ideal per a persones que necessitin estar a prop de l'Hospital de Sant Pau.

Contact An Agent

Pis de 4 habitacions de les quals una és doble i les altres tres individuals. El pis disposa d’un bany amb dutxa i un lavabo de cortesia. Cuina a estrenar. Petita terrassa on és possible menjar-hi 4 persones. Molt lluminós. Amb armaris empotrats a les habitacions. La finca disposa d’ascensor.

Plaça d’aparcament per a cotxe gros inclosa en el preu. Alta de submistraments (llum, aigua i gas). A pocs metres de l’estació de metro de Camp de l’Arpa  (L5), ideal per a persones que necessitin estar a prop de l’Hospital de Sant Pau.