Castella 30 3r

Pis en lloguer 4 Habitacions 2 Lavabos 76 m2

Pis al carrer Castella número 30, de 76m2, amb quatre dormitoris, dels quals dos són habitacions dobles i dues individuals. El pis disposa de dos banys, un amb dutxa i l'altre amb banyera. Exterior. Bon estat. Finca amb ascensor. Molt ben comunicat. Molt lluminós. A la finca es fan obres de rehabilitació. Edifici de l'any 1961. Acabat de pintar. L'edifici fa cantonada amb la Diagonal, té parada del Tram pràcticament davant i a tocar del parc central del Poblenou. A pocs metres de la seu del campus de la Pompeu Fabra del Poblenou, de la seu de la UOC i del centre comercial de les Glòries.

Contact An Agent

Pis al carrer Castella número 30, de 76m2, amb quatre dormitoris, dels quals dos són habitacions dobles i dues individuals. El pis disposa de dos banys, un amb dutxa i l’altre amb banyera. Exterior. Bon estat. Finca amb ascensor. Molt ben comunicat. Molt lluminós. A la finca es fan obres de rehabilitació. Edifici de l’any 1961. Acabat de pintar.

L’edifici fa cantonada amb la Diagonal, té parada del Tram pràcticament davant i a tocar del parc central del Poblenou. A pocs metres de la seu del campus de la Pompeu Fabra del Poblenou, de la seu de la UOC i del centre comercial de les Glòries.

Índex: 17 euros/m2

CEE: E-136, E28