Gran Via de Carles III 41 local

Local en lloguer 2 Lavabos 175 m2

Contact An Agent

Local Comercial en Lloguer

Característiques de l’Immoble

Superfície Total: 175m² Planta Baixa: 57m² Planta Soterrani: 114m² Ubicació: Gran Via de Carles III, 41, baixos, 08028, Barcelona.

Descripció del Local Aquest espai està distribuït en dues plantes, planta baixa i planta soterrani, connectades per una escala interior. L’accés principal al local es troba a la planta baixa, amb una porta de 90 cm d’ample situada al costat de l’entrada principal de l’edifici. Es lloga sense mobles.

Edifici L’edifici consta de planta soterrani, planta baixa, entresòl i quinze plantes pis. El local en qüestió ocupa la planta baixa i la planta soterrani, dissenyades específicament per a l’ús comercial amb dos grans finestrals orientats al sud amb molta llum i que donen visibilitat al negoci.

Antecedents i Condicionants Aquest local ha estat objecte de diverses obres legalitzades, comptant amb un informe d’idoneïtat tècnica: DKR-2016-0000000447P. El projecte actual està orientat a l’obertura d’un estudi de gravació multimèdia.

Ideal per a: Activitats Comercials que requereixin espai ben distribuït i ubicació cèntrica Avantatges de la Ubicació Zona molt transitada amb gran visibilitat Accés fàcil i directe des del carrer. A pocs metres es troba un pàrquing públic que facilita l’aparcament als clients o treballadors. Accés privat a la zona comuna de la comunitat “plaza Los Cármenes” amb pista de bàsquet, ping-pong, zona infantil.

S’accepta qualsevol tipus d’activitat comercial, no cal que sigui estudi de gravació.

Si està interessat a llogar aquest espai, no dubti en contactar per obtenir més informació o concertar una visita.